Hubèrt de Groot

Loop je tegen deze zaken aan?

Ineffectieve bedrijfsvoering, achterblijvende ontwikkeling of bedrijfsresultaat, mensen die vastzitten, teams die langs elkaar heen werken, processen die vastlopen, een onduidelijke strategie, geringe innovatiekracht, anders willen denken en doen maar niet weten hoe, vergaderingen en bijeenkomsten die onvoldoende opleveren, visueel willen werken maar denken dat je niet kunt tekenen? Of nog andere zaken die spelen? 

Dan zit je bij mij goed!

Ik ben Hubèrt de Groot en met mijn sporters-mentaliteit werk ik met mensen en organisaties samen om te laten werken wat werkt. Ik ben een oud ijshockeyer en hier is ook mijn passie voor het presteren en het werken in teams ontstaan. Ik wil met passie, plezier, energie en expertise anderen helpen bij het bereiken van hun dromen en ambities. Ik heb een goed gevoel voor zintuigen en het maken van de juiste combinaties, dit help mij ook bij het koken. Ik heb in veel organisaties mogen werken en ik ben veel blijven leren. Zo heb ik ook het Visueel Faciliteren ontdekt en ervaren. Een geweldige kracht van voorstellingsvermogen, iteratief participeren, samen denken in het groter geheel (Big Picture) en het creëren van een collectief geheugen en gezamenlijke resultaten.

Ervaring

Ik zit door mijn ervaring niet vast aan één systeem en ontwikkel graag samen met mijn klant een passende aanpak. Ik heb mijn ervaring opgebouwd in een breed spectrum van organisaties en bedrijven. In veel verschillende lijn- en expertise rollen op het terrein van mens en organisatie.

Expertise

Ik combineer mijn eigen kennis en praktijkervaring met de technieken en modellen van Visual Facilitation. Ik ben hierin geïnspireerd en getraind door David Sibbet, thought leader in visual facilitation en process leadership. Ik werk samen met key-partner the Visual Connection, gespecialiseerd in facilitation, training en visualization en uitgever van het boek the World of Visual Facilitation. Ik ben aangesloten bij internationale netwerken: International Assocation of Facilitators, International Form of Visional Practitioners en Global Learning & Exchange Network.

Bekijk ook mijn LinkedIn

 

Expertise4

Aangesloten bij

  • africa3

  • ifvp2

  • Glen Logo final2

  • ncd2

Gemak ervaren?

Contact mij